Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Cercle Brugge In Groepsfase Na Enorme Zege Tegen Wisla Krakau

Cercle Brugge in groepsfase na enorme zege tegen Wisla Krakau

Historische prestatie voor Groen-Zwart

Cercle Brugge heeft woensdagavond geschiedenis geschreven door zich te plaatsen voor de groepsfase van een Europese voetbalcompetitie. In de play-offs van de Conference League wonnen de Bruggelingen met liefst 4-0 van het Poolse Wisla Krakau. Het is voor het eerst dat Cercle Brugge de groepsfase van een Europees toernooi bereikt.

De zege was een ware teamprestatie, waarbij vooral spits Ayase Ueda uitblonk. De Japanner scoorde twee keer en had een groot aandeel in de andere twee doelpunten. Ook middenvelder Rabbi Matondo en verdediger Edgaras Utkus troffen doel voor Cercle Brugge.

Door de overwinning plaatst Cercle Brugge zich voor de groepsfase van de Conference League. Daarin treffen de Bruggelingen ploegen als Villarreal, Anderlecht en Basel. Het is een enorme prestatie voor de club, die vorig seizoen nog uit de Jupiler Pro League degradeerde.

De historische zege van Cercle Brugge is een beloning voor het harde werk van de spelers en de technische staf. De club hoopt nu op een succesvolle groepsfase, waarin het misschien wel voor een nieuwe verrassing kan zorgen.


Comments